Συχνές Ερωτήσεις
Γενικές ερωτήσεις

Το Zone01 αποτελεί ένα διετές, δια ζώσης, εκπαιδευτικό πρόγραμμα και την έναρξη της καριέρας σου ως ολοκληρωμένου προγραμματιστή (full-stack developer).

Μετά τις 4 εβδομάδες του “Piscine” Selection Bootcamp, το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει:

·       18 μήνες εκπαίδευσης χωρίς δίδακτρα βασισμένης σε πρότζεκτ, που θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις μια πλήρη γκάμα δεξιοτήτων στον τομέα του software development.

·       6 μήνες μελέτης μέσω εργασίας, προκειμένου να εμβαθύνεις τις δεξιότητές σου και να εμπλακείς ενεργά σε πρότζεκτ εταίρων του Zone01.

Το βασικό πρόγραμμα ακολουθείται από 36 μήνες αμειβόμενης επιμορφωτικής συνεργασίας με επιχειρήσεις εταίρων μας.

Πάθος – Πρέπει να έχεις ενδιαφέρον για τη δημιουργία λογισμικού, σε συνδυασμό με ισχυρή θέληση να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου.

Συνεργατικότητα – Είναι σημαντικό να μπορείς να δουλεύεις ομαδικά προκειμένου να ολοκληρώνεις πρότζεκτ και να ξεπερνάς εμπόδια.

Δημιουργικότητα – Θα χρειαστεί να μπορείς με ταχύτητα να βρίσκεις καινοτόμες λύσεις και να οραματίζεσαι διαφορετικές προσεγγίσεις για να λύνεις σύνθετα προβλήματα.

Επιμονή – Είναι απαραίτητο να διατηρείς το κίνητρό σου και να παραμένεις επιμελής παρά την αυξανόμενη δυσκολία των πρότζεκτ που θα πρέπει να εκτελεστούν.

Δεν εξετάζουμε τις μαθηματικές σου ικανότητες – Το πάθος, η συλλογικότητα, η επιμονή και η δημιουργικότητα είναι πολύ ισχυρότεροι δείκτες μέτρησης της ικανότητάς σου στον προγραμματισμό. Γι’ αυτό δεν «στρατολογούμε» με βάση τις σπουδές σου – όλοι μπορούν να έχουν τη θέση τους στο Zone01 Athens αν πληρούν τις προϋποθέσεις, άσχετα με το  υπόβαθρό τους.

Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί να παρουσιάζει δυσκολίες και απαιτήσεις, και οι σπουδαστές θα πρέπει να δουλεύουν μαζί με συλλογικότητα και όχι σε ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Η εκπαίδευση που παρέχεται από το Zone01 Athens είναι χωρίς δίδακτρα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος δεν απαιτείται κανένα αντίτιμο ως κόστος εγγραφής, δίδακτρα ή εξέταστρα.

Όχι, η εκπαίδευση που παρέχεται από το Zone01 Athens απαιτεί την επί τόπου φυσική παρουσία των σπουδαστών.

Διαδικασία αίτησης

Η ψηφιακή εκπαίδευση Zone01 Athens προσφέρεται σε άτομα 18 ετών ή άνω. Προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό ή ακαδημαϊκοί τίτλοι δεν αποτελούν προαπαιτούμενα για να υποβάλει κάποιος αίτηση.

Η ποικιλομορφία και η συμπεριληπτικότητα αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία στην αποστολή του Zone01. Επομένως, παροτρύνουμε ιδιαιτέρως να κάνουν αίτηση γυναίκες, πρόσφυγες, εθνικές μειονότητες και άτομα μειονεκτικού υποβάθρου.

Κατά τη διάρκεια του έτους ανακοινώνουμε στην ιστοσελίδα μας, καθώς και σε δελτία τύπου, πότε ανοίγει περίοδος εγγραφών. Εάν την τρέχουσα στιγμή δεν γίνονται εγγραφές, παρακαλούμε επισκεφθείτε ξανά την ιστοσελίδα μας ή εγγραφείτε στα social media μας ή στο Newsletter μας για μελλοντικές ενημερώσεις.

Δημιούργησε λογαριασμό πατώντας στο “Apply Now”, για να αποκτήσεις πρόσβαση στο online γνωστικό μας παιχνίδι-τεστ.

Τα αποτελέσματα του παιγνιοποιημένου τεστ αξιολογούνται το αργότερο 2 εβδομάδες πριν από το επόμενο “Piscine” Selection Bootcamp. Αν δεν υπάρχει ανακοίνωση ημερομηνίας για την “Piscine”, οι αιτήσεις μπορεί να ανασταλούν προσωρινά ή να παραταθούν. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να τσεκάρεις τακτικά το website μας για ειδοποιήσεις σχετικά με νέες ημερομηνίες. Οι ημερομηνίες θα ανακοινώνονται τουλάχιστον 2 εβδομάδες προτού ξεκινήσει νέα “Piscine”.

Εάν δεν ζεις στην Αθήνα αλλά έχεις τη δυνατότητα να μείνεις στην ελληνική πρωτεύουσα, μπορείς να υποβάλεις αίτηση για το Zone01 Athens. Το Πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει λύσεις διαμονής για σπουδαστές από άλλες πόλεις ή χώρες.

Αν ζεις σε άλλη χώρα αλλά επιθυμείς να λάβεις μέρος στο Zone01 Athens, μπορείς να υποβάλεις αίτηση εφόσον πληροίς τις προϋποθέσεις για να κατοικήσεις επισήμως στην Ελλάδα.

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι οποιαδήποτε έξοδα για ταξίδια, άδειες παραμονής και μετεγκατάσταση θα αποτελούν αποκλειστικά δική σου ευθύνη, καθώς το Zone01 Athens δεν παρέχει οικονομική αρωγή για τέτοια θέματα.

Ναι, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, υποχρεωτικά.

Online γνωστικό παιχνίδι/τεστ – 90λεπτο online γνωστικό τεστ, αποτελούμενο από δύο παιχνίδια. Αν περάσεις αυτά τα παιχνίδια, θα προσκληθείς να συμμετάσχεις στο “Piscine” Selection Bootcamp.

The “Piscine” Selection Bootcamp – 4 εντατικές εβδομάδες για να ανακαλύψεις τον κώδικα προγραμματισμού και να τεστάρεις το κίνητρό σου. Αν επιλεγείς, θα λάβεις μέρος στο Zone01 Athens.

Παρακαλούμε να λάβεις υπ’ όψη σου ότι το “Piscine” Selection Bootcamp είναι μια Εντατική Διαδικασία Διαλογής για να δοκιμαστεί η ικανότητά σου να μαθαίνεις γρήγορα, να πραγματοποιείς απαιτητική εργασία, να συνεργάζεσαι με άλλους και, το πιο σημαντικό, για να δοκιμαστεί η προσήλωσή σου.

Το online γνωστικό παιχνίδι/τεστ κρατάει κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα και αποτελείται από ένα σύντομο τεστ μνήμης ακολουθούμενο από ένα μεγαλύτερης διάρκειας παιχνίδι λογικής.

Δεξιότητες σχετικές με την απομνημόνευση, την επίλυση προβλημάτων και τη λογική σκέψη αποτελούν άριστους δείκτες της ικανότητάς σου να εξελιχθείς σε δημιουργικό ψηφιακό ταλέντο!

Δεν χρειάζεται να έχεις καμία εμπειρία προγραμματισμού ούτε να κάνεις κάποια «επανάληψη» προκειμένου να φέρεις σε πέρας τα παιχνίδια/τεστ.

Αν ξεκινήσεις το τεστ, δεν μπορείς να κάνεις παύση ή να το ξεκινήσεις από την αρχή. Έχεις τρεις προσπάθειες να ολοκληρώσεις τα online παιχνίδια και θα μετρήσει το καλύτερό σου αποτέλεσμα, επομένως δεν υπάρχει ρίσκο στο να δοκιμάσεις ξανά.

The “Piscine” Selection Bootcamp

Βασισμένο σε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό μοντέλο του Zone01, το “Piscine” Selection Bootcamp είναι μια εντατική πρόκληση προγραμματισμού 4 εβδομάδων που λαμβάνει χώρα στο campus του Zone01 Athens. Κατά την περίοδο αυτή, θα διεξαγάγεις διάφορα ομαδικά έργα. Κάθε Παρασκευή, θα κάνεις ένα τεστ για την εκτίμηση της προσωπικής προόδου σου σε σχέση με τη συλλογική δουλειά που έγινε μέσα στην εβδομάδα. Τα σαββατοκύριακα, ομαδικά πρότζεκτ θα σου επιτρέπουν να τεστάρεις την κατανόησή σου και να εδραιώσεις ό,τι έμαθες τις εργάσιμες ημέρες.

Αν γίνεις δεκτός/ή στο “Piscine” Selection Bootcamp, προετοιμάσου για τέσσερις πολύ έντονες εβδομάδες με τεράστια επιβράβευση/ικανοποίηση. Θα δημιουργήσεις πολλές φιλίες και συναρπαστικές νέες αναμνήσεις, ενώ παράλληλα θα αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στον προγραμματισμό. Είναι συναρπαστικό!

Όταν ολοκληρώσεις το gamified online γνωστικό τεστ, θα δεις τι επίπεδο έπιασες σε κάθε παιχνίδι. Αν μπεις στην προ-επιλογή (shortlist) μετά τα online παιχνίδια του τεστ, θα προσκληθείς μέσω τηλεφώνου ή email να συμμετάσχεις στην επόμενη “Piscine” εντός 2 εβδομάδων πριν από την έναρξή της.

Η συμμετοχή στην “Piscine” αποτελεί το δεύτερο στάδιο στη διαδικασία της επιλογής. Αν δεν λάβεις νέα μας, σημαίνει ότι δεν έχεις περιληφθεί στη λίστα προ-επιλογής. Λόγω του μεγάλου αριθμού των εισερχόμενων αιτήσεων, δεν είναι εφικτή η προσωπική επικοινωνία με όλα τα άτομα που δεν επελέγησαν.

Από το φθινόπωρο του 2023 και εξής, θα διοργανωθούν διαδοχικά αρκετά “Piscines”, με το κάθε ένα τους να διαρκεί 4 εβδομάδες. Οι “Piscines” διενεργούνται με φυσική παρουσία των σπουδαστών στο campus του Zone01 Athens, που βρίσκεται στην οδό Κυδωνιών 136, 142 34 Νέα Ιωνία, Αττική.

Αν προσκληθείς σε ένα “Piscine” και δεν γίνεται να είσαι κοντά μας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, προτείνουμε να συμμετάσχεις σε ένα επόμενο “Piscine” αν έχουν οριστεί επιπλέον ημερομηνίες και υπάρχουν ελεύθερες θέσεις.

Καθώς ο αριθμός των θέσεων συμμετοχής είναι περιορισμένος, παρακαλούμε σκέψου ότι αν αποφασίσεις να λάβεις μέρος σε ένα “Piscine” Selection Bootcamp, πρέπει να είσαι εντελώς διαθέσιμος/η καθ’ όλο το διάστημα των 4 εβδομάδων που του αντιστοιχούν.

Κάθε Παρασκευή κατά την περίοδο του “Piscine”, όλοι οι υποψήφιοι συμμετέχουν σε εξετάσεις στο campus, που λέγονται Checkpoints (δηλ. σημεία ελέγχου). Οι εξετάσεις αυτές διενεργούνται με φυσική παρουσία, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι είναι παρόντες στην ορισμένη τοποθεσία. Για να εξασφαλιστεί μια δίκαιη αξιολόγηση, εφαρμόζονται περιορισμοί στην πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε άλλες πηγές πληροφόρησης.

Ο πρωταρχικός σκοπός των Checkpoints έχει δύο πτυχές. Αρχικά, τα Checkpoints βοηθούν στη συλλογή feedback για το μαθησιακό επίπεδο κάθε υποψήφιου. Αξιολογώντας τις επιδόσεις στα τεστ, οι διοργανωτές είναι σε θέση να διαβλέψουν πόσο καλά έχουν κατανοήσει οι υποψήφιοι το υλικό που διδάχθηκαν μέσα στην εβδομάδα. Αυτό το feedback βοηθά στον εντοπισμό περιοχών όπου οι υποψήφιοι ενδέχεται να χρειάζονται περαιτέρω βελτίωση ή στήριξη.

Κατά δεύτερον, τα Checkpoints δίνουν στους υποψήφιους τη δυνατότητα να αξιολογήσουν την ίδια τους τη μαθησιακή πρόοδο. Συμμετέχοντας ενεργά σε αυτά τα τεστ, οι υποψήφιοι μπορούν να εκτιμήσουν την κατανόησή τους για το εβδομαδιαίο περιεχόμενο. Αυτή η αυτο-αξιολόγηση τους βοηθάει να υπολογίσουν τι έμαθαν και να εντοπίσουν σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρώσουν περισσότερο την προσοχή τους.

Το “Piscine” Selection Bootcamp, όπως και ολόκληρος ο κύκλος σπουδών, βασίζεται στην αξιοκρατία. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνεις βαθμολογία για όλα τα πρότζεκτ και τα τεστ που θα ολοκληρώνεις.

Το βαθμολογικό μας σύστημα αξιολογεί την ικανότητά σου να μαθαίνεις γρήγορα, να εκτελείς εντατική εργασία, να συνεργάζεσαι με άλλους και, πάνω απ’ όλα, να δοκιμάζεις την προσήλωσή σου. Επίσης, λαμβάνουμε υπ’ όψη το εργασιακό σου ήθος, τη συμβολή σου στη συνεργασία και την προθυμία σου για μάθηση καθ’ όλη αυτή την εμπειρία των 4 εβδομάδων.

Το “Piscine” θα καθορίσει αν μπορείς να αφομοιώσεις την παρεχόμενη εκπαίδευση ή όχι, επειδή το στάδιο αυτό καθιστά δυνατό να αναγνωριστεί η αφοσίωσή σου στον στόχο, η καταλληλότητά σου για προγραμματισμό με χρήση λογισμικού, και η ικανοποίησή σου στο πλαίσιο αυτής της καινοτόμου εκπαιδευτικής προσέγγισης.h.

Αν δεν τα κατάφερες στο “Piscine” Selection Bootcamp, μπορείς να ξανακάνεις τα online γνωστικά παιχνίδια και να προσπαθήσεις να προεπιλεγείς για μια νέα “Piscine”. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον ένα χρόνο για να μπορέσεις να κάνεις ξανά αίτηση.

Οι λεπτομέρειες του κύκλου εκπαίδευσης

Στο Zone01, μαθαίνεις μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας 01Edu – πρόκειται για μια ισότιμου περιβάλλοντος παιγνιοποιημένη πλατφόρμα εκμάθησης, μέσω της οποίας χιλιάδες άνθρωποι ανά την υφήλιο απέκτησαν «ετοιμοπόλεμα» ψηφιακά ταλέντα.

Σε συνεργασία με άλλους σπουδαστές σε ομαδικά πρότεκτ και τελειοποιώντας τις δεξιότητές σου σε ατομικό επίπεδο, θα αποκτήσεις μια πλήρη κλίμακα προσόντων.

Η πλατφόρμα 01Edu προσφέρει οδηγίες, βοηθητικά βίντεο και ενσωματωμένες λειτουργίες για να διδάξει σε οποιονδήποτε τα βασικά περί προγραμματισμού. Η κοινότητα 01 προωθεί τη δημιουργία συλλογικής νοημοσύνης. Οργανώνονται ομάδες μελέτης και chats για την καλλιέργεια αλληλεγγύης και συνεργατικότητας. Σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής σου, η ομάδα του Zone01 Athens θα είναι στη διάθεσή σου για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχεις και να σου παράσχει επιπλέον στήριξη.

To Zone01 είναι ένα εντατικό πρόγραμμα βασισμένο στην αρχή της ισότιμης μάθησης. Συνεπώς, θα χρειαστεί να βεβαιωθείς ότι, κατά την ομαδική δουλειά-μελέτη, μπορείς να είσαι παρών/παρούσα τις ίδιες ώρες με τους συν-σπουδαστές σου.

Προκειμένου να προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία σε όλους, το campus είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, και η πρόσβαση διευθετείται έτσι ώστε να μπορείς να έρχεσαι και να φεύγεις χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Το πρόγραμμα είναι εντελώς αυτορυθμιζόμενο. 

Η εκπαίδευση βασίζεται σε μιαν άκρως συνεργατική και κοινοτικά προσανατολισμένη παιδαγωγική προσέγγιση. Περί το 80% των πρότζεκτ του προγράμματος γίνονται σε ομάδες και η εκτέλεσή τους είναι ευκολότερη και πιο γρήγορη όταν οι συν-σπουδαστές βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο. Το campus του Zone01 Athens είναι προσβάσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε όλοι να μπορούν να δουλεύουν ευέλικτα τις ώρες που τους εξυπηρετεί.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα η φυσική παρουσία στο campus κατά την εκπαίδευση, καθώς είναι τρομερά σημαντικό να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον όπου να μπορείς να μαθαίνεις και να «κάνεις πάσα» στα άλλα μέλη της κοινότητας. Η δουλειά και η μάθηση μαζί με άλλους σε κινητοποιεί έντονα και θα προοδεύσεις πολύ ταχύτερα. Επιπλέον, στο campus διοργανώνονται πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και συνέδρια για να εμπλουτίσουν τη μαθησιακή σου εμπειρία.

Κατά τους πρώτους 18 μήνες της εκπαίδευσής σου, μπορείς να απουσιάσεις για λιγότερο ή περισσότερο εφόσον είσαι σε θέση να φτάσεις τον ρυθμό του προγράμματος. Οι όροι της απουσίας σου κατά την περίοδο της μελέτης μέσω εργασίας, πρέπει να προσδιοριστούν σε συμφωνία με την ομάδα του Zone01 Athens.

 Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αποτελεί μεγάλη δέσμευση, και δεν είναι εφικτό να δουλέψεις πλήρες ωράριο όσο εκπαιδεύεσαι. Αν θέλεις ή χρειάζεται να εργαστείς, προτείνουμε μερική απασχόληση το πολύ 8 ωρών εβδομαδιαία, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει τον χρόνο που θα σου πάρει να ολοκληρώσεις την εκπαίδευσή σου.

Δεν απαιτείται κανένα αντίτιμο για εγγραφή ή δίδακτρα, και το πρόγραμμα που προσφέρουμε μπορεί να επιτρέψει τη μερική απασχόληση. Ωστόσο, κατανοούμε ότι το κόστος μετακίνησης, φαγητού ή/και διαμονής μπορεί να περιορίσει τις δυνατότητες κάποιου να παρακολουθήσει τον κύκλο σπουδών. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με εταίρους για τη δημιουργία εκπαιδευτικών χορηγιών. Μόλις καταστούν διαθέσιμες τέτοιες ευκαιρίες, αποστέλλονται οι σχετικές ειδοποιήσεις.

Θα εκπαιδευτείς σε αρκετές γλώσσες προγραμματισμού. Συμμετέχοντας στην εκτέλεση περίπου 60 πρότζεκτ, θα μάθεις να γράφεις κώδικα σε JavaScript, Go και Rust, καθώς και σε C, C++, Ruby-on-Rails, PHP και Python. Θα είσαι σε θέση να δημιουργείς κώδικα σε οποιοδήποτε προγραμματιστικό περιβάλλον.

Δεν πρόκειται για σύστημα «περνάω-ή-κόβομαι», παρά μάλλον για μια κλιμάκωση προκλήσεων καθώς προοδεύεις κατά την εκπαίδευσή σου. Θα εμπλακείς ενεργά σε περίπου 60 διαφορετικά πρότζεκτ – με το που θα ολοκληρώνεις ένα πρότζεκτ, θα ανεβαίνεις επίπεδο.

Επίσης, είναι εντελώς φυσιολογικό να αποτύχεις σε κάποιο πρότζεκτ! Είναι μια ευκαιρία να μάθεις από τα λάθη σου. Όπως και το παιγνιοποιημένο online γνωστικό τεστ που κάνεις κατά την αίτηση, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να εκπαιδεύσει full-stack προγραμματιστές με πολύ μεγάλη επάρκεια, συνεπώς η κατάκτηση νέων επιπέδων περιέχει εσκεμμένες δυσκολίες και προκλήσεις.

Κατά τους πρώτους 18 μήνες της εκπαίδευσης, οι σπουδαστές ανακαλύπτουν τις βιβλιοθήκες (language libraries) των γλωσσών Go, JavaScript και Rust. Κάθε γλώσσα προγραμματισμού απαιτεί 6 μήνες δουλειάς σε πρότζεκτ που επιτρέπουν στους εκπαιδευόμενους να βαθύνουν την κατανόησή τους για τη γλώσσα και να διερευνήσουν περαιτέρω ιδέες. Οι σπουδαστές μοιράζονται σε γκρουπ ώστε να εργαστούν ομαδικά σε πρότζεκτ που το καθένα διαρκεί από 1 έως 12 εβδομάδες. Το τελικό 6μηνο του διετούς προγράμματος είναι αφιερωμένο σε μια από τις προσφερόμενες εξειδικεύσεις από τις οποίες επιλέγεις.

Το campus είναι εξοπλισμένο με υπολογιστές για τους σπουδαστές του Zone01. Δεν είναι αναγκαίο να έχεις προσωπικό υπολογιστή ή laptop για να πάρεις μέρος στην εκπαίδευση.

Το μοντέλο μας για δωρεάν εκπαίδευση καθίσταται εφικτό χάρη στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε, οι οποίες δουλεύουν μαζί μας για να στρατολογήσουν τα καλύτερα ψηφιακά ταλέντα. Για να λάβεις ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον προγραμματισμό και εγγυημένες προοπτικές για εξαιρετικές δουλειές, είναι απαραίτητο να ολοκληρώσεις τον κύκλο σπουδών. Η μη ολοκλήρωση της εκπαίδευσης επιφέρει οικονομικές υποχρεώσεις.

Οι σπουδαστές του Zone01 μπορούν να βρουν δύο είδη στήριξης στο Campus:

 ·       Technical coaching (Τεχνική συμβουλευτική) – Όταν οι σπουδαστές έχουν «κολλήσει» εντελώς, μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις. Οι τεχνικοί μας σύμβουλοι θα τους καθοδηγήσουν ως προς την αντιμετώπιση περίπλοκων προβλημάτων χωρίς να τους δώσουν «έτοιμη» όλη τη λύση!

 ·       Well-being support (Υποστήριξη ευζωΐας) – Καταρτισμένα άτομα βρίσκονται στο campus με διάθεση να βοηθήσουν τους σπουδαστές να ευχαριστηθούν τη μαθησιακή τους εμπειρία και να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες τύχει να συναντήσουν κατά τη διάρκεια του κύκλου σπουδών.

Ναι, το campus μας προσφέρει προσβασιμότητα σε όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων όσων έχουν κινητικές ή άλλες δυσκολίες. Έχουμε λάβει εκτενή μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι όλοι αισθάνονται καλοδεχούμενοι, π.χ. πρόσβαση για αμαξίδια, προσβάσιμες τουαλέτες, και άλλα. Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε.

Για να μαθαίνεις για τις δραστηριότητες του Zone01 Athens, μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

 ·       Πραγματοποίησε την εγγραφή σου στο Newsletter μας.

 ·       Ακολούθησε το Zone01 Athens στα social media: Συνδέσου με το Zone01 Athens σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, το Instagram, το Facebook και το LinkedIn. Ακολουθώντας τους αντίστοιχους λογαριασμούς, μπορείς να λαμβάνεις νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το Zone01 Athens σε πραγματικό χρόνο.

 ·       Ασχολήσου ενεργά με αναρτήσεις του Zone01 Athens: Αλληλεπίδρασε με τις αναρτήσεις μας στα social media – κάνε like, σχολίασε και μοιράσου τις. Αυτό θα σε βοηθήσει να παραμείνεις ενήμερος/η για κάθε τι νέο και ενδιαφέρον έχει να προσφέρει το Zone01 Athens.

 ·       Τσέκαρε το σάιτ του Zone01 Athens: Επισκέψου τακτικά το επίσημο σάιτ μας και βρες αναλυτικές πληροφορίες για οποιαδήποτε επερχόμενη δραστηριότητα ή ευκαιρία παρουσιάζει ενδιαφέρον για εσένα.

Μετά την εκπαίδευση

Αφού επενδύσεις 2 χρόνια στην απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων για να γίνεις ολοκληρωμένος προγραμματιστής (full-stack developer), η απασχόλησή σου είναι εγγυημένη μέσω 3 επιλογών:

 1.     Δούλεψε με πλήρες ωράριο πάνω σε διάφορα freelance πρότζεκτ στο Talent Agency μας.

2.     Δούλεψε με πλήρες ωράριο σε μια από τις εταιρείες-συνεργάτες μας.

3.     Συνδύασε το δικό σου επιχειρηματικό πρότζεκτ με μια δουλειά μειωμένου ωραρίου στο Talent Agency μας.

Στη λήξη της εκπαίδευσής σου δεν παίρνεις κάποιο δίπλωμα ή πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από το κράτος/υπουργείο, επειδή το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό μοντέλο δεν αντιστοιχεί σε κανέναν παραδοσιακό ορισμό.

Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στον τομέα του προγραμματισμού, καθώς οι εταιρείες ενδιαφέρονται για το τι μπορείς να κάνεις, ποιος/ποια είσαι και πώς δουλεύεις. Επιπλέον, στο τέλος της εκπαίδευσης που προσφέρουμε, έχεις εγγυημένη δουλειά που σου επιτρέπει να αποκτήσεις πρόσθετη επαγγελματική εμπειρία.

Η εκπαίδευση σε εφοδιάζει με σφαιρική γνώση όλων των προγραμματιστικών πεδίων, καθώς και με την 6μηνη επαγγελματική εμπειρία που αποκτάς δουλεύοντας σε απτά πρότζεκτ κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής σου.

Ακολουθεί μια σειρά επαγγελματικών θέσεων που θα μπορείς να καλύψεις όταν θα έχεις ολοκληρώσει την εκπαίδευσή σου.

·       Στον χώρο του Διαδικτύου (Web):

Back-end developer, front-end developer, e-commerce consultant, user experience designer, UI (user interface) designer, new media specialist, SEO (search engine optimization) specialist, SEO analyst, SEO consultant, web content manager, web designer, web developer, webmaster.

·       Στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας:

Computer forensics analyst, cybersecurity strategist, cryptography expert, cybercrime specialist, privacy specialist, cybersecurity administrator, security analyst.

·       Στα Πληροφοριακά Συστήματα:

DevOps (development operations) engineer, database administrator, enterprise architect, IT (information technology) operations analyst, system administrator, systems analyst, system architect, system engineer.

·       Στα Δίκτυα:

Network analyst, network engineer, telecommunications engineer, telecommunications specialist.

·       Στον τομέα του Λογισμικού:

Chief software engineer, quality assurance engineer, software developer, software update manager, software tester.

·       Ως προς το Hardware:

Hardware engineer, electronics engineer, interaction designer.

·       Στην περιοχή της τεχνητής Νοημοσύνης (AI):

Algorithm developer, AI specialist, computer visualization engineer, machine learning specialist.

·       Στον χώρο των Δεδομένων (Data):

BI (business intelligence) analyst, blockchain specialist, data scientist, data analyst, EDI (electronic data interchange) analyst, statistical programmer.

·       Στο πεδίο των Video Games:

Game designer, game developer, game producer, game programmer, game tester, module designer, technical artist.

·       Σε σχέση με τα Γραφικά (Graphics):

3D animator, 3D developer, 3D modeler, character designer, AR (augmented reality) developer, VR (virtual reality) developer.

·       Άλλες επιλογές:

Cloud infrastructure specialist, IT trainer, professional gamer, project manager, product manager.

Ξεκλείδωσε το ταλέντο σου. Ξεκίνα την καριέρα σου στην τεχνολογία σήμερα!
Πάρε μέρος στο Zone01 Athens

Μια μεταμορφωτική εμπειρία στο campus, που θα σου αλλάξει τη ζωή! Μάθε τις πιο περιζήτητες δεξιότητες, χωρίς δίδακτρα, και κατάκτησε μια σίγουρη  θέση εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας.

ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ