Ξεκλείδωσε το ταλέντο σου. Ξεκίνα την καριέρα σου ως Coder!
ΤΟ ZONE01 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΜΙΑ GAMIFIED, PEER-TO-PEER ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ PROJECTS. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΤΟ CAMPUS, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.
ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ
Είσαι έτοιμος/η να επαναπρογραμματίσεις την επαγγελματική σου ζωή;
1
ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ
90 λεπτά online παιχνιδιών για να δοκιμάσεις τις γνωστικές σου δεξιότητες και να λάβεις πρόσκληση για το “Piscine” Selection Bootcamp.
2
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ “PISCINE” SELECTION BOOTCAMP
Μια εντατική διαδικασία επιλογής και εκμάθησης διάρκειας 4 εβδομάδων, δουλεύοντας σε project προκειμένου να εξεταστεί αν διαθέτεις τα προσόντα για το 24μηνο πρόγραμμα και για να υπογράψεις τριετές συμβόλαιο εργασίας.
3
ΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ
24μηνη εκπαίδευση χωρίς δίδακτρα στο campus για να γίνεις ολοκληρωμένος προγραμματιστής (full-stack developer). Στο τελευταίο 6μηνο, διάλεξε τον κλάδο που προτιμάς.
4
ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης διάρκειας 24 μηνών, θα ξεκινήσει η προ-υπογεγραμμένη τριετής σύμβασή σου, με ανταγωνιστικό μισθό που θα αυξάνεται ετησίως.
Είπαν για εμάς
2 χρόνια εκπαίδευσης ακολουθούμενα από 3 χρόνια εργασίας. Ένα διεθνές πρόγραμμα παγκόσμιας εμβέλειας τώρα στην Αθήνα!
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΡΟΦΙΛ.

Μια μεταμορφωτική εμπειρία στο campus, που σου επιτρέπει να αλλάξεις τη ζωή σου μαθαίνοντας τις πιο περιζήτητες δεξιότητες και να κατακτήσεις μια κορυφαία θέση εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας.

Αποστολή μας στο Zone01 Athens είναι να τροφοδοτήσουμε δυναμικά το τεχνολογικό οικοσύστημα της Ελλάδας εκπαιδεύοντας 8.000 διεθνούς εμβέλειας προγραμματιστές λογισμικού από όλα τα background, μέσα στα επόμενα 7 χρόνια.

ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ
Χωρίς προαπαιτούμενη εμπειρία ή πτυχία στον τομέα του προγραμματισμού. Χωρίς δίδακτρα.
3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Μια gamified εμπειρία μάθησης βασισμένης σε πρότζεκτ και με ευέλικτους ρυθμούς, σε peer-to-peer περιβάλλον, που αποτελείται από 18μηνο πρόγραμμα στο campus και 6μηνη εξειδίκευση σε κλάδο της επιλογής σου. 

ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ
Partners με τους οποίους θα μπορούσες να χτίσεις τη σταδιοδρομία σου

Συνεργαζόμαστε με ηγέτες του τεχνολογικού τομέα, κοινότητες προαγωγής τεχνολογικών καινοτομιών (tech hubs), διεθνείς επιχειρήσεις και ενθουσιώδεις startups, για να μπορέσεις να οικοδομήσεις το δικό σου δίκτυο και να πυροδοτήσεις την καριέρα σου στον κόσμο της τεχνολογίας!

Μαζί με τους partner μας οργανώνουμε events, hackathons και meetups για τους σπουδαστές μας. Εδώ θα ξεκινήσεις να δουλεύεις πάνω στο χτίσιμο του δικτύου σου – μπορεί ακόμη και να συνδεθείς με άτομα που θα αποτελέσουν τη μελλοντική σου ομάδα!

Community Partners
Ένα μοντέλο παγκοσμίου φήμης, που εγκαινιάστηκε το 1999 στη Γαλλία
ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Ξεκινώντας το 1999 με την Epitech, ακολουθόντας με τη δημιουργία του School42 το 2013 στη Γαλλία από τον ιδρυτή μας Nicolas Sadirac, και σήμερα με το 01 Edu, η peer-to-peer gamified μάθηση είναι ένα σύστημα που σπάει όλες τις νόρμες της παραδοσιακής εκπαίδευσης.

01 Edu System
40+
Το μοντέλο αυτό έχει εφαρμοστεί σε περισσότερες από 40 χώρες.
26+
Το δίκτυο 01 Edu αριθμεί τώρα 26 κέντρα σε 10 χώρες.
25k
Απόφοιτοι του παιδαγωγικού συστήματος ανά την υφήλιο (Epitech, School42, 01 Edu).
Ξεκλείδωσε το ταλέντο σου. Ξεκίνα την καριέρα σου στην τεχνολογία σήμερα!
Πάρε μέρος στο Zone01 Athens

Μια μεταμορφωτική εμπειρία στο campus, που θα σου αλλάξει τη ζωή! Μάθε τις πιο περιζήτητες δεξιότητες, χωρίς δίδακτρα, και κατάκτησε μια σίγουρη  θέση εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας.

ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ